Završen 8. KUP Turističke zajednice grada Orahovice

Na jezerima ŠRK Šaran Orahovica, u subotu, 05. listopada 2013. godine, održan je tradicionalni 8. KUP Turističke zajednice grada Orahovice u pecanju. Natjecanje je održano u organizaciji ŠRK Šaran Orahovica i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Orahovice. Ovogodišnji KUP privukao je 20 natjecatelja koji su od ranih jutarnjih sati pokušavali namamiti što više riba upravo na svoje natjecateljsko mjesto. No, ribičima vrijeme nije bilo naklonjeno. Naime, voda je bila hladna pa je riba slabo grizla, tako da se po prvi puta dogodilo da u sektoru C nije ulovljena niti jedna riba.

Nakon što su ribiči zauzeli startna mjesta i pripremili se za natjecanje, sudac Danijel Volenik označio je početak natjecanja. Nakon tri sata neumornog ribolova uslijedilo je vaganje ulova. Najbolje se lovilo u A sektoru, ali to je zaista bilo vrlo slabo. Na cijeloj stazi ulovljeno je tek dvadesetak glava, prvenstveno babuški. Na kraju, kad su se rezultati zbrojili, prvo mjesto osvojili su članovi ŠRK Pastrva Voćin.

Nagrade najbolje plasiranim natjecateljima uručio je Predsjednik Turističke zajednice grada Orahovice i gradonačelnik Josip Nemec.  „Ovaj klub radi sjajne stvari, no mora još više poraditi na popularizaciji ovog lijepog i zdravog sporta. Kako čujem, danas se lovilo jako slabo, no to nije razlog da se vi niste lijepo družili u prirodi. Dok sam ja Predsjednik Turističke zajednice i gradonačelnik, ovaj klub imat će moju podršku. Čestitam našim prijateljima iz Voćina na pobjedi, a svima ostalima poručujem da se vidimo ponovno i nagodinu na ovom istom mjestu“ – poručio je Predsjednik Turističke zajednice i gradonačelnik Josip Nemec. (T. Petrović)

 

Rezultati:

Pojedinačno:

Sektor A

  1. Zdenko Velić (Linjak Zdenci) 1.438 grama (pobjednik staze), Šime Koić (Klen Čačinci) 651 gr., Josip Antunović (Pastrva Voćin) 639 grama.

Sektor B

  1. Vladimir Janečić (Pastrva Voćin) 551 gram, Vladimir Macanić (Šaran Orahovica) 525 gr., Josip Ivanović (Karas Crnac) 454 grama

Sektor C

  1. Ivica Medarić (Klen Čačinci 0, Danijel Volenik (Šaran Orahovica) 0, Stjepan Radočaj (Pastrva Voćin) 0 grama.

EKIPNO

  1. ŠRK Pastrva Voćin (Antunović,Janečić,Radočaj) 7 sektorskih plasmana, 1.190 grama
  2. ŠRK Linjak Zdenci (Velić,Jelenčić,Durmiši) 8 sektorskih plasmana, 1.680 grama
  3. ŠRK Šaran Orahovica (Rađenović,Macanić,Volenik) 10 sektorskih plasmana 675 grama

{gallery}SlikeGodina2013/KupRibici10{/gallery}