Operacija Kino uspjela!

Mnoštvo ljudi, tri ugodne večeri lišene formalnosti, dvorana Kino sale puna, sjajna atmosfera i prije i nakon filmskih projekcija… Ukratko, još jedna uspješno organizirana aktivnost u režiji Udruge P.A.U.K. Drugu godinu za redom, pred samu „Noć vještica“, Udruga P.A.U.K. je, pod pokroviteljstvom Grada Orahovice, organizirala tri večeri projekcija horor filmova u Kino sali.

Vikend prije projekcija članovi Udruge rezbarili su bundeve da bi atmosferu u orahovačkoj kino dvorani približili nadolazećoj „Noći vještica“. Filmska horor groznica počela je u ponedjeljak, 28. listopada 2013. godine, a završila u srijedu, 30. listopada 2013. godine. Ulaz za sve posjetitelje bio je besplatan. Horor filmove koji su prikazivani odabrali su članovi udruge kroz anketu na Facebooku, a na repertoaru su se našla tri filma iz žanra strave koji su sve tri večeri dupkom napunili Kino salu.

„U Udruzi smo jednoglasni u ocjeni – sve je odlično prošlo i nastavljamo dalje sa još većim žarom. Zahvaljujemo svima koji su došli, nadamo se da će i ubuduće dolaziti na naše evente, a posebno se zahvaljujemo gradonačelniku koji je nas je podržao i omogućio realizaciju ove naše ideje“ – rekao je Mirko Kufner, predsjednik udruge P.A.U.K. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2013/HorrorMovieNights2013{/gallery}