Plemenita navijačka srca – Završeno 6. Navijačko srce

U subotu, 31. kolovoza 2013. godine, na igralištu Danijel Pranjić/Ortran odigran je 6. humanitarni malonogometni turnir navijačkih skupina „Navijačko srce“. Ovaj malonogometni turnir označio je početak velike humanitarne akcije duhova, a održan je pod generalnim pokroviteljstvom Grada Orahovice. Na turniru su, uz organizatore „Orahovačke duhove“, sudjelovali Veterani NK Papuka, Zdencida, Rukometni klub Orahovica, DVD Orahovica i Biciklistički klub „LOOD“, a turnir je otvorio gradonačelnik Josip Nemec. „Zahvalan sam „Duhovima“ koji ne samo da svoje srce poklanjaju sportu i navijanju, nego svoje srce i pažnju dijele s građanima koji su u potrebi i zbog toga im od srca hvala. Drago mi je da ste vi kao ekipe prepoznali plemenit cilj ove akcije te vam se zahvaljujem na sudjelovanju. Svaka kuna završiti će tamo gdje je najpotrebnije. Još jednom se zahvaljujem „Duhovima“ na velikom srcu“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec.

U finalu 6. Navijačkog srca Duhovi su bili bolji od DVD Orahovica 2:1 i tako osvojili prvo mjesto, a u utakmici za treće mjesto Veterani NK Papuka porazili su Zdencidu 7:0. Po završetku turnira podijeljene su zahvalnice svim sudionicima, a gradonačelnik je uručio pehare za prva tri mjesta. Najboljim vratarom turnira proglašen je igrač Veterana Tomislav Pernar, najbolji strijelac je iz ekipe DVD Orahovica Šahinović Ajdin sa 8 postignutih golova, a najboljim igračem proglašen je Matej Šimek iz ekipe Duhova.

Ideja za ovu akciju rodila se prije šest godina kada su se duhovi sastali kako bi razgovarali o organizaciji neke od humanitarnih akcija u gradu. Sada je to prešlo u tradiciju koju namjeravaju nastaviti i ubuduće. Turnir je završen, ali akcija prikupljanja sredstava trajat će do prosinca. Pokažimo dobrotu i uljepšajmo život onima kojima je to najpotrebnije! Svi koji su u mogućnosti, svoje uplate mogu izvršiti na broj računa IBAN HR 3725000091 102184689 i na taj način pomoći onima kojima je to najpotrebnije. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2013/NavijackoSrce{/gallery}