Budite dio stvaranja orahovačkog suvenira

Lijepo je primiti dar, a još je ljepše darivati prijatelje, obitelj, poslovne partnere. Vrlo često razmišljamo što darovati, no malo je mjesta gdje se mogu odabrati prigodni darovi ili suveniri. To neće još dugo biti problem!

Kako bi se Orahovica što bolje predstavila turistima, ali i kako bi se orahovački motivi prenosili izvan granica grada, od iduće godine, u sklopu Turističke zajednice grada, biti će otvorena i suvenirnica. Na taj način Turistička zajednica grada napravit će velik iskorak u približavanju izvornih proizvoda grada svim gostima.

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice pozivaju sve zainteresirane da osmisle zanimljive suvenire i svoje prijedloge dostave u Turističku zajednicu grada Orahovice.

Nije li priča o Orahovici najljepši dar?! Sudjelujte u stvaranju darova i suvenira s orahovačkim motivima. Neka to budu unikatni predmeti, replike, odjevni i mirisni suveniri, s motivima nadahnutim prirodnim ljepotama, bogatom poviješću i tradicijom našeg kraja. U obzir dolazi sve što vaša mašta može osmisliti, a vaše vrijedne ruke napraviti.

Što vrijedne ruke naših građana izrađuju? Nadamo se da ćemo uskoro moći vidjeti u Turističkom uredu. (T. Petrović)