Održan Izvještajni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske – ogranak Orahovica

U subotu, 29. lipnja 2013. godine, UDVDR RH – Ogranak Orahovica održala je Redovni Izvještajni Sabor, a kojem je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec. Izvještajni Sabor bio je prigoda za iskazivanje zajedništva svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Delegacija UDVDR RH – Ogranak Orahovica, gradonačelnik, kao i predstavnici svih braniteljskih udruga počast poginulim braniteljima iz Domovinskog rata odali su polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja u centru grada.

Kroz izvješće predsjednika udruge Miroslava Tota, iznesene su brojne aktivnosti udruge u proteklom razdoblju te je jednoglasno usvojen Plan rada i Financijski plan za 2013. godinu. Nakon službenog dijela sabora, svim članovima udruge podijeljene su članske iskaznice svim članovima i zahvalnice udrugama koje su dale poseban doprinos radu UDVDR RH – Ogranak Orahovica.

Po završetku sabora, sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec. Istaknuo je da je UDVDR RH – Ogranak Orahovica pravi primjer dobro organizirane braniteljske udruge koja prednjači kvalitetnim projektima u radu s braniteljskom populacijom. Svim članovima udruge poželio je puno uspjeha u daljnjem radu i puno sreće u budućnosti.  (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2013/SkupstinaUDVDR{/gallery}