Udruga INFOR organizirala izložbu starih razglednica i turnir u PES-u

U sklopu obilježavanja 45.Orahovačkog proljeća udruga „INFOR“ organizirala je Turnir u igri Pro Evolution Soccer 2013. te izložbu starih razglednica Orahovice na temu „Jezero u prošlosti“, sve u trajanju od 31.05. do 02.06. 2013.

Oni nešto stariji prisjetili su se kako je Jezero nekada izgledalo, a oni mlađi ostali su začuđeni vidjevši koliko se samo Jezero promijenilo od svoga nastanka do danas.

Natjecatelji Turnira bili su većinom djeca iz Orahovice koja su odmjeravala vještinu, znanje i spretnost u igri PES 2013. Čitavo natjecanje bilo je vrlo uzbudljivo jer su svi natjecatelji bili podjednako vješti i željeli osvojiti titulu pobjednika. U velikom finalu susreli su se Denis Šramek i Nikola Klepač, te je u napetoj završnici pobjedu uspio odnijeti Nikola Klepač.

Nagrade pobjednicima uručili su predsjednik udruge INFOR Saša Rister i tajnik udruge Marko Bošnjak zaključivši kako je i ovaj Turnir polučio uspjeh, te bio jedan od najposjećenijih do sada. Isto tako zahvalili su se na nepresušnoj podršci gradonačelnika Josipa Nemeca radu udruge, te naglasili kako će udruga INFOR i dalje sudjelovati u promidžbi i razvitku Orahovice omogućujući svima, a posebno djeci i mladima, unaprjeđenje i izražavanje informatičkih znanja i vještina. (M.B.)

Pobjednici Turnira u Pro Evolution Soccer 2013.:

  1. 1. MJESTO: Nikola Klepač
  2. 2. MJESTO: Denis Šramek
  3. 3. MJESTO: Patrik Rister

 

{gallery}SlikeGodina2013/OP45/Infor{/gallery}