Otvorena izložba fotografija “Okom kamere”

U petak 31. svibnja članovi Hrvatskog planinarskog društva Orahovica (HPD) priredili su izložbu “Okom kamere” u sklopu 45. Orahovačkog proljeća. Tema izložbe je bile su fotografije s njihovih izleta po planinama i vrhovima lijepe naše, a našlo se tu i slika s panoramom Orahovice fotografiranih s mjesta s kojih je Orahovica rijetko slikana.

Predsjednik HPD-a Zorko Steiner ispričao ja kako su i gdje nastale, te tko ih je od članova HPD Orahovica fotografirao. Zahvalio se svim posjetiteljima na dolasku te predao riječ stručnoj suradnici u Turističkoj zajednici Kristini Vasić.

“Sve Vas srdačno pozdravljam ispred TZ grada Orahovice. Zadovoljstvo mi je da mogu nazočiti na Vašoj izložbi, koju tradicionalno održavate svake godine. Hvala vam na aktivnom djelovanju Udruge i na fotografijama koje ste izložili, jer one su i dokaz Vašega dugogodišnjeg rada i truda, kojim ujedno i doprinosite razvoju turizma grada Orahovice. – rekla je Kristina Vasić, te je nakon ovih riječi otvorila izložbu fotografija “Okom kamere”.

{gallery}SlikeGodina2013/OP45/HPD{/gallery}