Orahovica ima novo igralište za odbojku na pijesku

Uz  Grad Orahovica kao prava desna ruka djeluju gradski Mjesni odbori. Odrađuju sve ono što je potrebno za mještane svojih dijelova grada, a paralelno misle i na sve građane Orahovice. Dokaz tome je i zajednička akcija Mjesnih odbora Centar i Rajčula u sklopu koje su ova dva odbora investirala i izgradila novo igralište za odbojku na pijesku u sklopu malog sportskog centra ”kod stare škole”, odnosno na Trgu plementih Mihalovića:

-U ovo igralište utrošeno je 35 tisuća kuna, a moram reći dasu sami građani Mjesnih odbora Rajčula i Centar uz pomoć navijačke skupine Orahovački Duhovi sami odradili sve radove. Naravno veliku pomoć imalu smo u Gradu Orahovici i gradonačelniku Nemecu i danas smo ponosni na prelijepi sportski teren koji će zasigurno biti koristan svim građanima Orahovice, posebno naravno mladima. – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Centar Alan grgić koji je uz predsjednika MO Rajčula i inicijator ove akcije. Igralište je svečano otovrio i prvu loptu servirao orahovački gradonačlenik Josip Nemec:

-Znamo što znači jedno novo igralište. To je jedno novo okupljanje mladih oko sporta i zdravog života. Svaka čast inicijatorima, Mjesnim odborima Centar i Rajčula koji su odradili velik i odličan posao, hvala Orahovačkim Duhovima koji su još jednom pokazali kako su velika i hvalevrijedna udruga. Izgradnja ovog igrališta dobiva na neki način i povijesno značenje jer je na ovom mjestu nekada u doba stare škole postojalo jedno doduše betonsko igralište za odbojku pa je tako ovo nastavak jedne lijepe tradicije. Vjerujem kako će ovo igralište biti prepuno, a s njima smo dobili na ovom mjestu pravi sportski centar uz postojeće malonogometno s umjetnom travom, košarkaško i teniske terene. – zaključio je prilikom svečanog otovrenja novog igrališta za odbojku na pijesku gradonačelnik Josip Nemec. (V.G.)

Galerija fotografija:

{gallery}SlikeGodina2013/OtvorenjeOdbojkaskoIgraliste{/gallery}