Športski ribolovni klub „Šaran“ održao svoju izbornu skupštinu

ŠRK „Šaran“ održao je u subotu, 16.03.2013. godine, izbornu skupštinu kojoj je nazočio i gradonačelnik Josip Nemec. Skupštini je prisustvovalo 19 od 20 članova udruge.

Predsjednik ŠRK „Šaran“, Stanko Sikora, zahvalio se gradonačelniku na donacijama i financiranju Kupa  „Šaran Orahovica“, ali i na odličnoj suradnji. Naglasio je da su odrađene brojne radne akcije te da je ŠRK sudjelovao u mnogim aktivnostima gdje su dobro prezentirali grad i udrugu. Predsjednik natjecateljske komisije, Milan Vujatović, naglasio je da je ŠRK sudjelovao u županijskoj ligi u ribolovu, gdje je najbolji plasman kao pojedinac ostvario Danijel Volenik, koji je proglašen za najboljeg sportaša 2011. godine.

U izbornom dijelu skupštine izabrano je novo rukovodstvo ŠRK, a povjerenje za obnašanje dužnosti predsjednika ponovno je pripalo Stanku Sikori. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Danijel Volenik, Zvonko Palček, Milan Vujatović, Antun Patek, Boško Babac, Vladimir Macanić i Drago Lazić. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Darko Stojčević, Radmila Sikora i Ratomir Miljević, a za članove Stegovne komisije izabrani su Dalibor Fofonjka, Andrija Baraba i Marica Gelenčir.

Po završetku skupštine, gradonačelnik je pozdravio sve prisutne i čestitao novoizabranom rukovodstvu te se zahvalio udruzi na trudu i radu. Svim prisutnima poželio je uspješan i dobar rad, ali i dobru suradnju sa drugim udrugama. (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2013/SRK-SaranSkupstina{/gallery}