Primopredaja bungalova

Dana 26. siječnja 2012. godine na Turističkom kompleksu „Jezero- Ružica grad- Hercegovac“, stručno Povjerenstvo na čelu sa diplomiranom arhitekticom Irelom Strabić, te sa gospodom iz tvrtke GAŠPERIĆ d.o.o. izvršili su primopredaju bungalova.

Jugozapadno od restorana, na mjestu dva nekadašnja devastirana bungalova, izgrađena su dva nova bungalova. Svaki bungalov je veličine 27 m2 bruto površine, odnosno cca. 23,50 m2 korisne površine. Objekti su građeni kao standardna montaža drvena kuća: smrekove je građe, vanjski zidovi su sa potrebnom izolacijom i drvenom ventilirajućom fasadom, a krovište je klasično drveno sa pokrovom od šindre. Vanjska stolarija je od masivne smrekovine.

Koristan prostor svakog od ova dva smještajna objekta sastoji se od: boravka u koji se ulazi sa natkrivene terase, mini kuhinje, kupaonice i dvije sobe.

Izradu i montažu građevina, izvršila je tvrtka GAŠPERIĆ d.o.o – drvene kuće, iz Ravne Gore, a vrijednost investicije iznosi 68.600, 00 kn s PDV-om / 1 objektu. (K.V.)