Orahovica dobila još jedne blizance

Da je Orahovica grad blizanaca potvrđeno je nedavnim rođenjem još jednih blizanaca na području Orahovice. Naime, bračni par Čačinović, Goran i Katarina iz Stare Jošave, dobili su blizance, djevojčicu Maju i dječaka Dinu. Blizance i sretne roditelje posjetio je i darivao orahovački gradonačelnik Josip Nemec:

 

– Velika mi je čast i osobno zadovoljstvo što sam došao k vama pozdraviti još jedne orahovačke blizance. Želim prije svega vašoj maloj dječici, također i starijoj kćerki Iloni   te vama, dragi roditelji, puno zdravlja i sreće i neka vas čuva dragi Bog – rekao je gradonačelnik Josip Nemec pri predaji poklona obitelji Čačinović. Gradonačelnik Nemec također je istakao kako i ovim činom Grad pokazuje i te kako veliku brigu o svojim najmlađim sugrađanima.

– Kada sam čula da ću dobiti blizance, prvo sam zaplakala. Naime, nitko ni od mojih ni suprugovih predaka nije imao blizance, mi smo prvi. Hvala gradonačelniku što nas se  sjetio i donio ove poklone, puno nam to znači  – rekla je majka Katarina, a zahvalama se priključio i otac Goran: – Ne mogu biti sretniji, predivno je imati blizance! – kratko je rekao otac Goran. Tako se u Orahovici, gradu blizanaca, rađaju novi blizanci i ovoj predivnoj priči nikad kraja! (V.G.)