Najbolji hakleri žive u Donjoj Pištani

Članovi Mjesnog odbora Donja Pištana pobijedili su na ovogodišnjem drugom malonogometnom turniru Mjesnih odbora koji se igrao u sklopu 43. Orahovačkog proljeća. U finalnom srazu, pogocima Kristijana Galića, Maria Kovača i Dalibora Brkića, Donja je Pištana pobijedila  MO Centar glatko i čisto s 3:0. Susret za treće mjesto između Mjesnih odbora Nova Jošava i Dolci nije se odigrao radi nedolaska obje momčadi na utakmicu.

 

– Super turnir, pun neizvjesnosti i odličnih utakmica. Nismo se nadali da ćemo uzeti turnir, ali zato nam je ovo još draže. Pokazali smo da najbolji hakleri žive i Donjoj Pištani – rekao je Mario Kovač kojem je pripala i titula najboljeg strijelca turnira sa sedam postignuti pogodaka.

Na turniru je nastupilo jedanaest Odbora, koji su bili raspoređeni u četiri skupine. Najzanimljiviji nogomet igrao se u četvrt završnici u kojem su se zbila i iznenađenja, poput ispadanja prošlogodišnjih pobjednika.

Nagrade najboljima u vidu pokala uručili su orahovački gradonačelnik Josip Nemec i predsjednik zajednice Športskih udruga Grada Stjepan Dujmić.

(Preuzeto s portala www.radio-orahovica.com)