čLANOVI MJESNOG ODBORA ORAHOVICA POSTAVILI NOVE KLUPE NA GROBLJU

Rukovodeći se odlukom gradske vlasti da će  podupirati sve inicijative koje dolaze iz  mjesnih odbora, te nabavkom potrebnog materijala omogućiti realizaciju tih ideja, članovi Vijeća Mjesnog odbora Orahovica, na čelu s predsjednikom, Dankom Vrkićem,  pokrenuli su niz  aktivnosti, koje je podržalo i  Gradsko poglavarstvo.

Upravo zahvaljujući mjesnom odboru,  građani koji stanuju u Donjoj Orahovici, dobili su , nakon izgradnje nadstrešnice na prostoru uz športske terene, mjesto za zajedničko okupljanje, uređuju se poljski putovi, sanirano je odlagalište divlje deponije u šumi Popnjača, a time je sačuvan i obnovljen stari izvor pitke vode neposredno uz tu divlju deponiju u iznosu cca. 3.500,00 kuna, kojeg koriste građani koji imaju vikendice i vinograde u blizini,  mjesni odbor je  također inicirao i realizirao postavljanje klupa na  gradskom groblju. četiri nove klupe, postavljene su ovih dana u neposrednoj blizini mrtvačnice, a njihova vrijednost je šest tisuća kuna.

U planu Mjesnog odbora je, među ostalim, i  uređenje parka na Rajčuli, Jovićevog sokaka i kanala,  a u  tim će aktivnostima članovi mjesnog odbora sudjelovati svojim radom, dok financijsku potporu,  kroz nabavku potrebnog materijala, očekuju od  Grada.