Održana skupština DVD-a Orahovica: U 2024. s manje sredstava, ali i dalje s istim ciljevima

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orahovica održali su posljednjih dana prošle godine svoju redovnu skupštinu, obveznu zbog usvajanja plana i financijskog plana rada za 2024. godinu.

Predsjednik Tomislav Pezić naglasio je kako će društvo u 2024. raditi sa znatno manjim sredstvima zbog manjeg gradskog proračuna:

– Završetkom velikih gradskih projekata proračun je manji, pa tako i sredstva koja su namijenjena nama. Mi smo se na to pripremili i uokviriti ćemo se u ono što ćemo dobiti, ali ciljevi ostaju isti. Naš najveći cilj je nastaviti s projektom izgradnje novog vatrogasnog doma i što više raditi na povećanju broja vatrogasaca i obučavanju naših operativaca kako bi što spremniji i stručniji čuvali naše sugrađane i njihovu imovinu– rekao je Pezić.

U ime Grada Orahovice na kraju se obratio izaslanik Grada pri Upravnom odboru DVD-a te dopredsjednik VZGO-a Ivica Podboj.

– Prije svega moram pohvaliti DVD Orahovicu na predanom radu i oni su ti koji su svima nama glavni oslonac i pomoć. Zato moraju imati sve što je potrebno za normalan rad i od strane Zajednice i Grada- rekao je Podboj.

(www.icv.hr, vg)

Održana skupština DVD-a Orahovica: U 2024. s manje sredstava, ali i dalje s istim ciljevima