Ples, zabava, konfeti i vatromet za mnoštvo mališana na Dječjem dočeku Nove godine u Orahovici

Turistička zajednica i Grad Orahovica i ove su godine za svoje najmlađe sugrađane u višenamjenskoj dvorani organizirali Dječji doček Nove godine.

Počelo je radionicama crtanja i bojanja, a potom i zajedničkim plesom uz koreografije na video platnu, a potom je mnoštvo mališana uživalo u programu braće Šime i Marina Milovca koji su ih svojim glazbenim nastupom potpuno razveselili.

Plesalo se i pjevalo, a potom je stiglo prvo iznenađenje. Među djecu je stigao Djed Božićnjak koji je također s njima zaplesao i zapjevao te podijelio i poklone. Nakon lude zabave uslijedio je i sam čin dočeka, odbrojavanje pa konfeti i onda veliki vatromet ispred višenamjenske dvorane na opće oduševljenje sve djece.

Nastavak je uslijedio u dvorani glazbom te karaokama, a najbolji plesači i pjevači tijekom cijele večeri su i nagrađeni.

Djeca i roditelji su bili oduševljeni svim doživljenim, a kao uspomenu kućama su ponijeli svjetleće narukvice. Direktorica TZG-a Lana Jurkin zahvalila se svoj djeci na dolasku i njihovim roditeljima na povjerenju te izrazila ogromno zadovoljstvo sudjelovanjem svakog djeteta u svakoj aktivnosti tijekom večeri.

(www.icv.hr, vg)

Ples, zabava, konfeti i vatromet za mnoštvo mališana na Dječjem dočeku Nove godine u Orahovici