Gradonačelnik Orahovice Saša Rister obišao radove na gradskim projektima koji idu prema planu

Gradonačelnik Orahovice Saša Rister obišao je danas (srijeda) tri gradska gradilišta. Riječ je o izgradnji natkrivene tržnice, proširenju kuhinje za potrebe studentske menze u restoranu “Ložiona” te na izgradnji Fitness centra u parku kod Glazbene škole. Radovi na vrtiću idu svojim tokom i bliže se kraju.

– Već sad se vidi kako će ovo zdanje biti prekrasno i više nego korisno. Vidljivo je kako se bližimo kraju i da će uskoro naši najmlađi sugrađani ući u svoj novoobnovljeni dom koji će uz sobe imati malu sportsku dvoranu, novo vanjsko dječje igralište i puno drugih sadržaja– kaže gradonačelnik Rister na temu dječjeg vrtića.

Radovi su u punom jeku i na izgradnji gradske tržnice.

– Drago mi je da i ovaj projekt ide svome kraju i da će naši poljoprivrednici, odnosno proizvođači domaćeg proizvoda, imati novu natkrivenu tržnicu i jednu sigurnost prilikom prodaje. Završetak ovog projekta očekujemo iduće godine– rekao je Rister.

Fitness centar će biti gotov kroz nekoliko dana.

– Vrijednost ovog projekta je 45.700 eura s PDV-om i drago mi je vidjeti da radovi idu onako kako smo se i dogovorili, pa sam siguran kako će radovi biti završeni vrlo brzo– rekao je gradonačelnik Rister.

Kad se podvuče crta, svi zamišljeni projekti idu svojim tokom i realiziraju se u cilju boljeg života svih građana.

– Ovo je samo jedan dio projekata na kojima radimo i koje realiziramo. U planu su još mnogi, jer osnovni cilj gradskog tima i mene kao gradonačelnika je osigurati građanima normalan život u svome gradu i naravno našim prigradskim naseljima. Stalno smo u tijeku sa svim natječajima, prijavljujemo projekte, tražimo rješenja, jer uzalud nam svi projekti ako ljudi nisu zadovoljni i zato dajemo potpore poduzetnicima, poljoprivrednicima, studentima, učenicima te pomažemo svima koliko god možemo– zaključio je Rister.

(www.icv.hr, vg)

https://www.icv.hr/2023/10/gradonacelnik-orahovice-sasa-rister-obisao-radove-na-gradskim-projektima-koji-idu-prema-planu/