Orahovački gradonačelnik Rister primio sudionike državnog natjecanja školskog futsala: Vi ste već sada ponos grada i županije

Gradonačelnik Orahovice Saša Rister primio je pobjednike županijskog te time i sudionike državnog natjecanja u školskom futsalu iz orahovačke Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić predvođene učiteljem Zvonimirom Čerepinkom.

Desetorici nogometaša koji će u travnju u Poreč na državnu završnicu, gradonačelnik Saša Rister čestitao je na odličnom nastupu na županijskom natjecanju.

-Prvo vam čestitam na odličnom nastupu na županijskom natjecanju i zasigurno ste već sada veliki ponos grada i županije, a poznavajući vas i vaš nogometni talent i na državnom ćete, uvjeren sam, postići odličan rezultat. Grad vam stoji na raspolaganju za svaku pomoć pri putu, jer to je najmanje što možemo učiniti za vas – rekao je Rister.

Učitelj Zvonimir Čerepinko zahvalio se na prijemu i čestitkama te naglasio kako ekipa naporno radi i trenira svaki dan po dva školska sata.

-Ovi dečki su pokazatelj da se trud i rad isplate. Prvo moram čestitati njima jer svojim su radom i trudom sve ovo i više nego zaslužili. Državno prvenstvo za osnovne škole u futsalu bit će održano od 24. do 26. travnja u Poreču i nama je tamo cilj prvo proći grupu, a ako se to dogodi, sve je moguće. Hvala gradonačelniku na prijemu i sada idemo dalje raditi kako bi časno i ponosno predstavljali svoj grad i županiju – rekao je Čerepinko.

Kapetan ekipe David Kalem, kao i cijela njegova ekipa, bio je presretan što ih je gradonačelnik primio.

-Mi samo radimo ono što najbolje znamo, igramo nogomet i dajemo sve od sebe i zaista smo presretni što smo prvaci županije i što ćemo predstavljati svoju školu, grad i županiju na državnoj završnici. Sigurno je da ćemo ponovno dati sve od sebe pa što bude, nadamo se dobrom rezultatu – zaključio je Kalem, inače standardni prvotimac selekcije U-15 Nogometnog kluba Osijek.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Orahovački gradonačelnik Rister primio sudionike državnog natjecanja školskog futsala: Vi ste već sada ponos grada i županije