Uskoro kreću radovi na uređenju parkirališta i prilazne ceste kod Glazbene škole u Orahovici

U orahovačkoj maloj gradskoj vijećnici održan je radni sastanak uvođenja u posao izvođača radova i Nadzora za projekt uređenja parkirališta i prilazne ceste kod bivše zgrade Suda u Orahovici, a danas zgrade u kojoj se nalaze Glazbena škola, Gruntovnica i Katastar. Radnom sastanku nazočili su gradonačelnik Orahovice Saša Rister, u ime izvođača radova tvrtke Gravia Osijek Tomislav Zorić te u ime tvrtke koja vrši Nadzor nad radovima Pinos inženjering Osijek Tomislav Hlišć. Ukupna vrijednost projekta je 622.343,35 kuna, a sufinanciran je s 300 tisuća kuna iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

– Riječ je o projektu kojeg već duže pripremamo i evo sada konačno kreće. Naime, vidjeli smo kako nam ljudi parkiraju u park i zbog toga smo odlučili napraviti parkiralište te urediti prilaznu cestu prema tom parkiralištu. Kako je dogovoreno, radovi bi trebali početi sredinom listopada i vjerujem kako će biti završeni u dogovorenom roku – rekao je gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

(www.icv.hr, vg)

https://www.icv.hr/2022/09/uskoro-krecu-radovi-na-uredenju-parkiralista-i-prilazne-ceste-kod-glazbene-skole-u-orahovici/

Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije