Udruženje obrtnika Orahovica održalo izbore po cehovima: Konstituirajuća sjednica Skupštine održat će se u rujnu

Sukladno odluci o kriterijima za provođenje izbora za tijela udruženja obrtnika za naredni mandat (2022.-2026.), u Udruženju obrtnika Orahovica održane su sjednice cehova na kojima su provedeni izbori za nove predstavnike u buduću Skupštinu Udruženja. UO Orahovica ima 5 cehova: proizvodni obrti, uslužni obrti, trgovački obrti, ugostiteljski obrti i prijevoznički obrti.

Svi navedeni cehovi održali su svoje sjednice na kojima su izabrani njihovi predsjednici za novi četverogodišnji mandat (2022.-2026.), kao i predstavnici koji će ih zastupati u budućoj Skupštini Udruženja.

Tako će proizvodne obrte predstavljati Damir Vanek, uslužne obrte Tomislav Šebalj, trgovačke obrte Krešimir Jakobek, ugostiteljske obrte Josip Jambrešić i prijevozničke obrte Franjo Vulić. Uz njih će u budućoj Skupštini još biti: Matej Bošnjak, Željko Borić, Hamza Čočaj, Mario Hornung, Drago Knežević, Snježana Knežević, Krešimir Kostelac, Matea Kruljac, Ana Kukuruzović – Boljkovac i Tomislav Pančić.

Konstituirajuća sjednica nove Skupštine održat će se u rujnu, kada će se također izabrati novi predsjednik/ca Udruženja i tri predstavnika u buduću Skupštinu Područne obrtničke komore.

(www.icv.hr, Obrtnička komora VPŽ)