Konačno primirje u orahovačkom nogometu: Potpisan ugovor u suradnji Nogometnog kluba Papuk i Škole nogometa Orahovica

U maloj gradskoj vijećnici Grada Orahovice potpisan je sporazum o suradnji dva orahovačka nogometna kluba, NK Papuka i Škole nogometa Orahovica, a riječ je o dogovoru oko rada i igranja mladih uzrasta. Ovim ugovorom djeca iz Škole nogometa uzrasta U-11, U-13 i U-15 igrat će u dresu Papuka.

-Dogovorili smo suradnju za ove tri uzrasne kategorije, koje uz još jednu našu čine četiri nužne kategorije mladih uzrasta za normalno igranje kluba u 3. HNL Sjever. Iznimno sam sretan što smo uspjeli postići dogovor sa Školom nogometa Orahovica jer ovo je najbolji način za što bolji sportski i nogometni razvoj orahovačke djece, kao i činjenica kako ćemo nastupati u kvalitetnoj ligi za djecu i mladež – rekao je predsjednik Nogometnog kluba Papuk Dražen Tikvan.

Ugovor su potpisali Dražen Tikvan i predsjednik Škole nogometa Orahovica Dario Krmpotić.

-Nakon što je u Papuku došlo do izbora novog vodstva, sjeli smo za stol, dogovorili sve uvjete za boljitak oba kluba i zadovoljni smo s ovim ugovorom te se nadam kako će ova suradnja dugo i uspješno trajati – rekao je Krmpotić.

Ugovor je potpisan u nazočnosti gradonačelnika Orahovice Saše Ristera koji je naglasio kako je prezadovoljan što je ovoj neugodnoj nogometnoj ‘sagi’ u Orahovici došao kraj.

-Nakon više od godinu dana raznih pregovora i dogovora konačno je postignut kompromis ova dva kluba i reći ću kako sam presretan što je do ovoga došlo, prije svega zbog naše djece. Siguran sam kako će ova suradnja biti uspješna jer djeca našeg grada i svi naši sugrađani to zaslužuju – zaključio je Rister.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)