Održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća Orahovice: Vijećnici dali suglasnost za projekt izgradnje parka za vježbanje i fitness centra

Vijećnici gradskog Vijeća Orahovica održali su izvanrednu sjednicu zbog realizacije nekoliko važnih stavki i projekata. Tako se pred vijećnicima našlo četiri točke dnevnog reda, a sve odluke su jednoglasno donesene. Donesena je Odluka o prihvatu najpovoljnije ponude za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada, a jedna od najvažnijih točaka bila je donošenje Odluke o davanju suglasnosti za provedbu Tipa operacije 1.1.1. iz Programa ruralnog razvoja RH te LEADER Podmjere LAG-a Papuk za projekt izgradnje parka za vježbanje i fitness centra na otvorenom u Parku ”Jezerac” na Trgu plemenitih Mihalovića.

– Projekt je pripremljen, imamo svu potrebnu dokumentaciju i ovo je bila nužna odluka Gradskog vijeća kako bi isti mogli prijaviti na navedene natječaje. Sada samo čekamo te natječaje i odluku o prihvaćanju našeg projektu i ako sve prođe u redu, početak izgradnje očekujemo početkom iduće godine – rekao je gradonačelnik Orahovice Saša Rister. Na kraju sjednice usvojen je i Kodeks ponašanja članova Gradskog vijeća.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

Vijece Orahovica 3