Dalmatino i Mladen Grdović na Orahovačkom proljeću, jednoj od najvećih manifestacija u Virovitičko-podravskoj županiji

Grad Orahovica i Turistička zajednica nakon svih dogovorenih sadržaja za Dan grada, već naveliko pripremaju i dogovaraju sadržaje za najveću gradsku manifestaciju “Orahovačko proljeće” koje će trajati od 30. svibnja do 5. lipnja.

Tako je dogovoreno da će koncerte u sklopu ove, jedne od najvećih županijskih manifestacija, održati grupa Dalmatino i to u petak, 3. lipnja te Mladen Grdović dan poslije, u subotu, 4. lipnja.

Osim koncerata, za Orahovačko proljeće dogovoren je dolazak popularnog Pagolanda, igara za djecu i odrasle 4. i 5. lipnja.

-Presretni smo što je pandemija konačno prestala i što sve naše manifestacije možemo odraditi i pripremiti u njihovom najboljem svjetlu. Nakon dvije godine stanke, tako će ponovno zasjati “Orahovačko proljeće” s pregršt sadržaja, a pred nama je još niz manifestacija kroz cijeli lipanj i srpanj, jer znamo da turističke sezone na jezeru neće biti pa ćemo dati sve od sebe da drugim sadržajima razveselimo svoje sugrađane i sve one koji posjete Orahovicu u ljeto – rekao je orahovački gradonačelnik Saša Rister.

(www.icv.hr, vg)