Stjepan Varaždinac i dalje predsjednik Enigmatske udruge Orahovica: Ove godine u planu i 1. Memorijal “Miroslav Međimurec”

Samozatajno, vrijedno i uspješno radi Enigmatska udruga Orahovica. I u proteklom razdoblju imali su niz aktivnosti i odličnih uspjeha, a potvrđeno je to i na održanoj izvještajno-izbornoj skupštini.

Predsjednik Stjepan Varaždinac pohvalio je sve članove udruge na aktivnosti i želji da što više promoviraju ovaj iznimno zanimljiv i koristan ‘hobi’.

– I prošle godine smo sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske, našem popularnom SOZAH-u, zatim na jakom logičkom natjecanju Zagorje Open. Na oba natjecanja naša je udruga ostvarila jako dobre rezultate te pokazala da ima odlične enigmatičare. Isto tako moram istaknuti kako smo nastavili raditi i kroz enigmatsku sekciju HVIDR-e Orahovica gdje smo uključili dosta hrvatskih branitelja kako bi radom u našoj udruzi korisno popunili svoje vrijeme i na kraju se dobro zabavili – rekao je Varaždinac.

Kroz Plan rada najavio je i neke nove aktivnosti.

– Ove godine ići ćemo na Prvenstvo Hrvatske, odnosno SOZAH koji će biti održan u Splitu te na Zagorje open u Tuheljske Toplice, a kao novost organizirat ćemo u suradnji s Udrugama HVIDRA i PAUK 1. Memorijal “Miroslav Međimurec” u čast poginulog orahovačkog branitelja, a riječ je o pub kvizu – rekao je Varaždinac.

Drugi dio skupštine bio je rezerviran za izbore za novo vodstvo udruge, u kojima nije bilo promjena u odnosu na staro. Tako je predsjednik ponovno Stjepan Varaždinac, dopredsjednik Damir Vratković te tajnica Katarina Josić.

(www.icv.hr, vg)