Prva subota u listopadu rezervirana je za Orahovica Craft Beer Fest, predstavit će se 5 pivovara s više od 12 vrsta piva

Po prvi puta u Orahovici, u subotu 2. listopada, na središnjem gradskom trgu, a u organizaciji udruge P.A.U.K., grada Orahovice i Turističke zajednice, održat će se Orahovica Craft Beer Fest. Ovaj tip festival idealan je za sve ljubitelje piva i one koji će to tek postati, a svoja domaća piva posjetiteljima će predstaviti 5 craft pivovara s više od 12 vrsta piva, a to su redom: Mali div iz Osijeka, Funky brewery – Slavonski Brod, Bošnjak – Nova Gradiška, Walkow – Vukovar i Pitko iz Pitomače. Također, svi znamo da uz pivo ide i dobra hrana, a za nju će se pobrinuti djelatnici poduzeća Ružica Grad d.o.o.

Sve će početi od 18,00 sati, uz dobru glazbenu podlogu DJ Maria, a nakon njega od 20,00 sati nastupat će Kongo Acoustic s rock repertoarom. U 21:30 održat će se natjecanje u ispijanju piva za žene i muškarce (18+). Kao šlag na tortu bit će koncert popularnog zagrebačkog benda Brkovi, koji je najavljen za 22:30 sati.

Dakle, 2. listopada, posjetite središnji orahovački trg, budite sudionici 1. Craft Beer Fest-a, naučite nešto o proizvodnji i kuhanju, te uživajte u kušanju domaćih craft piva i vrhunskoj glazbi.