NBA košarkaš Ivica Zubac sa suprugom Kristinom na prijemu kod gradonačelnika Ristera

Košarkaška zvijezda, odnedavno i „Orahovčki zet“ posjetio je danas gradsku upravu i gradonačelnika Sašu Ristera.

U dugom razgovoru s gradonačelnikom, Kristina i Ivica otkrili su kako planiraju investirati upravo ovdje u Orahovici. Ono što je zasad poznato da se Kristina bavi uzgojem konja te se svakako želi ovdje u Orahovici proširiti svoj posao. U tome ima i punu podršku supruga Ivice.

„ Volimo provoditi vrijeme u Orahovici uz obitelj i prijatelje, Orahovica je grad prepun potencijala zato smo se odlučili investirati upravo u moj rodni grad.“- započela je Kristina.

Gradonačelnik Rister izjavio je kako mu je izuzetna čast primiti našeg uspješnog NBA košarkaša te se zahvalio što su došli u posjet gradske uprave.

„Ovog ljeta puno se pisalo o Orahovici, a to je velika promocija našeg grada. Mene kao gradonačelnika imate kao partnera za buduću suradnju što se tiče investicija, ali i sporta.“-rekao je Rister.

Ivica trenutno igra za LA Clipperse, a uskoro se vraća svojim obvezama i povratku u Ameriku.

„Uvijek rado posjetim Orahovicu i Jezero koje je prekrasno.Slažem se s Kristinom da je Orahovica grad prepun potencijala i zato smo se i odlučili za konkretne poteze i investicije upravo ovdje. Vjerujem da je ovo samo početak naše suradnje, a u budućnosti bi mogli poraditi i na otkrivanju orahovačkih košarkaških talenata.- rekao je Ivica za kraj.