6.SAJAM VINA I KULENA

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice organizatori su „6. Sajma vina i kulena“ koji će se na orahovačkom Jezeru održati u subotu, 26. lipnja od 17:00 sati s ciljem prezentiranja domaćih proizvoda i proizvođača.

Riječ je o sajmu vina, odnosno vinogradarstva, vinarstva i voćarstva, turizma, tradicije, gastronomije, domaćih proizvoda i suvenira.

Na sajmu će, osim vina i kulena, biti predstavljeni i autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, eno i gastronomski specijaliteti, autohtona događanja i običaji te turistička ponuda ruralnog turizma.

Također, bit će organizirane razne degustacije i promotivna prodaja proizvoda, a u sklopu sajma održat će se ocjenjivanje vina i kulena i nagraditi najbolji proizvodi.

Uzorci vina i kulena dostavljaju se na adresu: Grad Orahovica, Franje Gavrančića 6, 33515 Orahovica, prvi kat, soba broj 10, osobno ili poštom, radnim danom u vremenu od 07:00 do 15:00 sati. Rok za predaju uzoraka kulena je do ponedjeljka, 21. lipnja, a uzoraka vina do srijede, 23. lipnja.

Kotizacije za natjecanje nema, a prijavnicu za sudjelovanje na ocjenjivanju vina, odnosno kulenijadi, potrebno je ispuniti i poslati na e-mail: tzgorahovica@tzgorahovica.hr ili fax: 033/673 – 125. Za više informacija dostupan je i broj mobitela: 099 262 0336.

Obrasci za prijavu mogu se preuzeti na ispod navedenim poveznicama:

SVIK 2021 – Poziv vinari

SVIK 2021 – Prijavnica za ocjenjivanje vina

SVIK 2021 – Poziv kulenari

SVIK 2021- Prijavnica za ocjenjivanje kulena

 

                                                                                                                                            (preuzeto sa www.radioorahovica.com)