Uskrsnim doručkom i obilaskom gradonačelnica čestitala dežurnim službama

Vrijedni članovi DVD-a Orahovica i Grada Orahovice danas su Uskrsnim doručkom i lijepom riječju počastili sve dežurne službe u Orahovici, ljude koji su na ovo Uskrsno jutro radili i brinuli da u Orahovici bude, baš sve onako kako i treba biti. Gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin i zapovjednik VZ Orahovica Robert Orin, onako bez najave, itekako su iznenadili one koji su radili ovog jutra:

“Ovo je najmanje što smo mogli učiniti. Pripremili smo malo lijepih jutarnjih darova za one koji su ovog jutra morali raditi. Drago mi je da sam sudjelovao u ovoj akciji i nije mi problem se potruditi da ovi ljudi također osjete, iako nisu sa svojim najmilijima, dašak Uskrsnog jutra. Zahvaljujem se Gradu na pomoći i svima još jednom želim poručiti da ostanu kod kuće, kako bi svi zajedno mogli proslaviti potom pobjedu nad ovom opakom bolesti” – poručio je zapovjednik DVD-a Orahovica Robert Orina.

Iskrene čestitke dežurnim policajcima, djelatnicima Hitne pomoći, dežurnim novinarima i tehničarima u Radio Orahovici, policajcima i pripadnicima HGSS-a na punktovima.” – uputila je i orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin:

“U ime Grada Orahovice i Stožera civilne zaštite upućujem vam najiskrenije čestitke povodom današnjeg blagdana Uskrsa. I današnji posjet samo je dokaz da u ovim teškim vremenima mislim na sve vas. Još jednom se zahvaljujem na požrtvovnosti, trudu i volji koju pokazujete u ovim najtežim trenucima za našu Orahovicu i Hrvatsku, a nakon Domovinskog rata. Vjerujem da smo blizu pobjede, ali ne smijemo popustiti niti milimetra, jer nam svaka pogreška ponovo može donijeti dosta nemira. Vama i vašim obiteljima želim sretan I blagoslovljen Uskrs” – rekla je danas obilazeći dežurne gradske službe gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, koja se još jednom zahvalila Robertu Orini i DVD-u Orahovica na organizaciji i provedbi ove akcije.

“Ovo je je pravi pokazatelj kako se trebaju ponašati oni koji vode brigu o Gradu. Momci koji danas rade su presretni ovim činom. Zahvaljujem se gradonačelnici Petin i Robertu Orini na realizaciji” – rekao je danas zamjenik načelnika Policijske postaje Orahovica Milan Rončević.