Priopćenje i upute za djelatnike Dječjeg vrtića „Palčić“ i roditelje polaznika

Ovim putem obavještavamo roditelje polaznika Dječjeg vrtića „Palčić“ u Orahovici kako isti neće obavljati svoju redovnu djelatnost uslijed opasnosti od COVID-19 virusa u periodu od 16.-27. ožujka 2020. godine.

            Svi roditelji koji nemaju mogućnosti ostaviti djecu u svojim kućanstvima u navedenom periodu zbog obveza na radnim mjestima mogu dijete (djecu) dovesti u Dječji vrtić „Palčić“ gdje će biti organiziran prihvat.

            Prilikom predaje djeteta ili više djece koja nisu u mogućnosti ostati u svojim kućanstvima, u Dječji vrtić „Palčić“ u Orahovici, u navedenom periodu (za vrijeme trajanja opasnosti od virusa COVID-19) , molimo roditelje da telefonskim putem obavijeste odgajatelje o terminu dovoza djece u vrtić.

Prilikom dolaska u vrtić dijete (djecu) će na ulazu preuzeti djelatnik koji je obvezan ruke djece odmah po ulasku tretirati odgovarajućim dezinficijensom.

            Ova uputa odnosi se i na djelatnike koji su obvezni brinuti o svim potrebnim higijenskim normama i uvjetima u prostorijama Dječjeg vrtića „Palčić“ u Orahovici.

            Molimo obvezno se pridržavajte ovih uputa kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa COVID-19.

Hvala!