Sutra u Orahovici nova Izborazba o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida

Zbog opetovanog interesa javnosti, Grad Orahovica u suradnji sa zagrebačkim poduzećem DMD Naturalis, sutra u Orahovici organizira još jednu Izobrazbu o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida.

Izobrazba se provodi u tri modula, za profesionalne korisnike, u koji pripadaju Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i drugi poljoprivrednici, tvrtke koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom, pravne i fizičke osobe koje održavaju javne površine te profesionalni korisnici. Drugi modul odnosi se na distributere, dakle za uvoznike, dobavljače, trgovce na veliko i malo te prodavače. Treći modul, modul za savjetnike odnosi se na savjetnike u tvrtkama, javne i privatne savjetnike i savjetnike u prodaji. Program osposobljavanja u svim kategorijama edukacije traje 15 školskih sati, pet školskih sati traje dopunska izobrazba dok je jedan sat predviđen za pisanu provjeru znanja.

Sve ostale informacije mogu se dobiti I pozivom na broj telefona 01/ 375-8225 ili 091/220-0011 te na mail info@dmdnaturalis. Na izobrazbu obvezno je ponijeti presliku svjedodžbe o prethodno završenom obrazovanju i presliku osobne iskaznice. Sutrašnja edukacija u Orahovici bit će održana u Velikoj gradskoj vijećnici u središnjem parku s početkom u 16,00 sati.