Gradonačelnica Petin posjetila Hitnu i Policijsku postaju u Orahovici

Pola sata nakon ponoći, nakon što je ispila novogodišnji šampanjac sa svojim sugrađanima, gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, posjetila je službe koje su radile cijelu noć, Hitnu medicinsku pomoć  i Policijsku postaju u Orahovici. Dežurni liječnik i ostalo medicinsko osoblje nije krilo zadovoljstvo posjetom: 

Lagao bih kad bi rekao da nismo ovako nešto očekivali. Koliko znam nitko do sada nije to činio, pa je ova gesta zaista hvale vrijedna. Hvala gradonačelnici i njezinim suradnicima što su za prvi službeni posao u ovoj godini, odabrali baš našu ustanovu – rekao je dežurni liječnik Miša Taškov, koji je naglasio kako je Silvestarska noć protekla u miru bez intervencija i hitnih izlazaka.

Gradonačelnica Petin zahvalila se svim liječnicima, medicinskom osoblju,  tehničarima,  vozačima na odrađenom poslu u protekloj godini, poželjevši što manje intervencija i pola u Novoj 2020.godini.

Potom je samo pedesetak metara dalje posjetila i Policijsku postaju Orahovici  gdje ju je pak na opće iznenađenje dočekao i načelnik Krunoslav Bot sa svojim suradnicima. Gradonačelnica Petin izrazila je veliko zadovoljstvo što je načelnik Bot Novu godinu dočekao u gradu na trgu  sa sugrađanima  o kojima brine, pokazavši tako jedno zajedništvo policije i građana Orahovice.

Igrom slučaja moj zamjenik je bio dežuran na Badnju noć, a evo ja sam danas. Bilo je mirno bez gotovo ikakvih intervencija.  Jako sam zadovoljan kako je sve prošlo. Zahvaljujem se vama na ovom krasnom i lijepom i ljudskom činu – rekao je načelnik Bot.

{gallery}SlikeGodina2020/2020-01-01-docekhitnaipolicija2019{/gallery}