Udruga “Orao” ugostila branitelje iz Dubrovačko – neretvanske i Osječko – baranjske županije

Povodom 11. hodočašća hrvatskih branitelja, vojske i policije “Gospi Voćinskoj”, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata “Orao” Orahovica – Našice, ugostila je jučer (12.12.) u prostorijama udruge u Orahovici predstavnike Zajednice županijskih udruga HVIDR-a Dubrovačko – neretvanske i Osječko – baranjske županije.

U zajedničkom druženju branitelji su se prisjetili slavnih dana obrane Hrvatske, s obzirom da su članovi Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata ”Orao” Orahovica-Našice, tijekom Domovinskog rata kao pripadnici Specijalne policije aktivno sudjelovali u obrani suvereniteta na ratištima Dubrovačko- neretvanske i Osječko –baranjske županije.

Braniteljima iz Dubrovačko – neretvanske i Osječko – baranjske županije dobrodošlicu je jučer zaželjela orahovačka gradonačelnica, Ana – Marija Petin, koja se zahvalila braniteljima na doprinosu u obrani Domovine, te rekla kako Grad Orahovica stoji na raspolaganju svim braniteljskim udrugama. U društvu voditeljice Turističke zajednice Grada Orahovice, Lane Jurkin, gostima je uručila prigodne poklone, uz želje da se ovakva druženja nastave i u budućnosti.

Nazočnima su se potom obratili Vitomir Bajac, predsjednik HVIDRA – e Dubrovačko – neretvanske županije i Davor Solić, predsjednik Udurge specijalne policije iz Domovinskog rata “Orao” Orahovica – Našice, koji su se složili da je ovakvu suradnju potrebno nastaviti i dalje.