Održana tradicionalna božićna priredba OŠ IBM

U holu Osnovne škole “Ivane Brlić – Mažuranić” u Orahovici jučer je održana tradicionalna božićna priredba, kojom su učenici razveselili svoje roditelje, učitelje i sve nazočne goste ali ujedno i označili završetak prvog školskog polugodišta. U bogatom i zanimljivom programu orahovački osnovnoškolci su kroz prigodne božićne pjesme, ples, recitaciju ali i glumu, dočarali radost Božića, te pokazali da su mali znaci pažnje , povezanost, ljubav i zajedništvo, najljepši i najvažniji pokloni koje možemo darovati svojim bližnjima.

Na početku programa nazočnima se obratila ravnateljica škole, Maja Škraba, koja je poručila kako je svim ljudima, a posebno bližnjima, potrebno širiti radost tijekom cijele godine, a ne samo u ovo sveto vrijeme, te je svim učenicima, njihovim roditeljima i zaposlenicima škole poželjela sve najbolje povodom nadolazećeg Božića.

Potom se obratila i orahovačka gradonačelnica, Ana-Marija Petin, koja je rekla da su joj druženja s djecom jedna od najdražih dužnosti koje ima kao gradonačelnica. Zahvalila se svima koji su sudjelovali u organizaciji priredbe, te ih pozvala da u duhu mira, ljubavi i zajedništva sudjeluju i u sadržajima treće po redu orahovačke “Adventske čarolije”, a učenike da sudjeluju u dječjem dočeku Nove godine.

Iako je prvo polugodište u orahovačkoj Osnovnoj školi trebalo završiti u ponedjeljak, 23. prosinca, ravnateljica, Maja Škraba, učenike je jučer upoznala s informacijom da je odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja došlo do određenih promjena, te da se nastava u ponedjeljak neće održati, a nakon božićno – novogodišnjih blagdana orahovački osnovnoškolci u školske klupe će se vratiti u utorak, 07. siječnja u poslijepodnevnoj smjeni.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-12-19-Priredbaos{/gallery}