U Orahovici održana prva promocija diploma

Prva promocija diploma u Orahovici održana je ovog ponedjeljka u Centru za edukaciju Gradskog društva CK Osijek na Merkuru u Orahovici. Novi magistri fizioterapije, njih 43, primili su u ponedjeljak diplome Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Orahovica, koje su im uručili promotori svečanosti, dekan fakulteta Aleksandar Včev i prodekani Ivan Miloloža i Branko Dmitrović.

Čestitajući prvoj generaciji studenata, dekan Včev je rekao kako je ovo povijesni trenutak za Orahovicu, zahvalivši se svima onima koji u Orahovici podupiru rad Fakulteta. Naglasio je Včev kako veliku podršku Fakultet ima i od Opće županijske bolnice Našice te Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Čestitao je potom dekan prvoj generaciji magistara i prvostupnika na polučenom uspjehu poželjevši ima puno sreće u nastavku života. U ime studenata zahvale su uputili Meri Reili i magistra Marlena Brstilo – Čičković. Svečanost, na kojoj je u ime Grad Orahovice nazočila i gradonačelnica Ana- Marija Petin, poslužila je i za podjelu zahvalnica svima onima koji su doprinijeli da Fakultet u Orahovici tako uspješno radi. Zahvalnice su primili Grad Orahovica, GD CK Osijek, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije i Opća županijska bolnica Našice, te fizičke osobe Ana – Marija Petin, Marlena Brstilo Čičković, Darko Žužak, Marko Đukić, Denis Čosić, Josip Nemec, Hrvoje Šimić, Igor Fazekaš, Ivica Fotez i Savo Jovanović.

“Čestitam ovim divnim mladim ljudima koji su jedan dio svog života proveli u našem gradu, Vjerujem kako će im Orahovica ostati u lijepom sjećanju i da će se u naš grad rado vratiti” – rekla je nakon završetka svečanosti gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-11-27-Diplome{/gallery}