Radovi u centru Orahovice idu svojim tijekom

Gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin danas se u jutarnjim satima u središtu grada uvjerila kako teku radovi na uređenju užeg središta Orahovice:

“Jako sam zadovoljna kako teku radovi, za sada je sve u najboljom mogućem redu. Izvođači radova nisu naišli na neke probleme koji bi ih kočili u radu. Vrijeme nam također ide na ruku pa nemam razloga biti nezadovoljna. Koristim ovu prigodu da još jednom zamolim svoje sugrađane na strpljene” – rekla je obilazeći danas radove gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.

Vrijednost radova iznosi milijun i 497 tisuća kuna, a ako vremenske prilike to dopuste, radovi bi trebali biti završeni za 120 radnih dana. Nakon završetka radova ponovo će tim dijelom Ulice Kralja Zvonimira biti omogućen cestovni promet, bit će izgrađena nova parkirališna mjesta te zasađena nova stabla. Gradonačelnica Petin najavila je danas kako će po završetku ovih radova, početkom proljeća, radovi biti nastavljeni sve do Trga sv. Florijana, s čijim će završetkom biti i završeno uređenje užeg središta Orahovice.

“Blata i vode više u središtu grada neće biti, ide nova odvodnja, izmijenjen je dio komunalne infrastrukture, i to je najbitnije za ovaj dio Grada. Bit će ljepše i puno bolje nego što je sada. Važno je napomenuti da čim budu ovi radovi završeni (dokumentacija se već radi), krećemo u nastavak radova do prodavaonice Briit” – rekla je danas gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.