Održana 11. biciklistička utrka SBBL GIANT

2019 09 01 Biciklisti008

U nedjelju 1. rujna 2019. održana je 11. utrka SBBL GIANT u Orahovici, ovaj put na novoj lokaciji ranču KORAL. Članovi BK Lood-a su unazad par mjeseci uložili su priličan trud da se staza pravilno trasira kako bi s jedne strane zadovoljila apetite zahtjevnijih vozača, a s druge strane privukla rekreativce željne dobrog šumskog trial-a.

Prvim KORALOM, odnosno 11-om u nizu XCO utrkom u Orahovici, BK Lood je privukao oko 70-ak vozača po kategorijama (iz RH, BiH, HU).

Vozače je prije starta pozdravio dopredsjednik kluba Robert Hofman te predstavnica Turističke zajednice i Grada Orahovice Tanja Maričić:

– „Pozdravljam sve natjecatelje ispred TZ Orahovica i Grada te zahvaljujem ekipi iz Biciklističkog kluba „Lood“ na organizaciji događaja koji uvelike promovira biciklistički sport i turizam Orahovice te želim svim natjecateljima sretnu i uspješnu utrku. Drago mi je što ste se okupili u ovolikom broju i nadam se da ćete uživati u gostoprimstvu našeg kluba i da će nam naši dečki biti dobri domaćini.“. – rekla je Maričić.

Orahovački klub je, u kategoriji elite nastupio sa Sašom i Sandyem koji su ostvarili 3. i 4. plasman, u kategoriji juniori s Vargom koji je završio na 4. mjestu, u kategoriji kadeta Peštaj odustaje zbog tehničkog kvara, u kategoriji žena, Lana završava kao drugoplasirana, veterane A su predstavljali Katalinić, Bošnjak i Vida s 5., 6. i 7. plasmanom, veterane C je standardno predstavio Udorović sa zlatom i kategoriju sport su uz Pezića (7. plasman), pojačali Besmir i Matej s odličnim 4. odnosno 10. plasmanom. (BK Lood, T.P.)

{gallery}SlikeGodina2019/2019-09-02-BK-Lood{/gallery}