Na duzlučkim ribnjacima održan 14. KUP Turističke zajednice

2019 09 22 Ribici048

Članovi ŠRK Šaran Orahovica, pobijedili su na 14. izdanju Kupa Turističke zajednice u lovu ribe udicom na plovak, koji se održao na jezerima kluba u Duzluku. Na natjecanju je nastupilo pet ribičkih momčadi, čačinački “Klen”, zdenački “Linjak”, crnački “Karas”, “Pastrva” iz Voćina i domaćini članovi ŠRK “šaran” iz Orahovice.

Na uvijek zanimljivoj orahovačkoj natjecateljskoj stazi , lovilo se u nekim sektorima i vrlo dobro, pa je natjecanje bilo iznimno zanimljivo i kvalitetno. Nakon trosatnog boja, najviše razloga za zadovoljstvo imali su domaćini koji su slavili u sva tri sektora i tako postigli pomalo neočekivan ali potpuno zaslužen rezultat.

Lovili su momci odlično, pobijedili smo u sva tri sektora I to se već dugo nije desilo. Ovo je drugi trijumf za redom, još da uspijemo naredne godine i veliki pehar ostaje u našem vlasništvu – rekao je nakon natjecanja tajnik kluba Vladimir Macanić.

Jučerašnje natjecanje svojim su dolaskom počastili i čelnici Grada Orahovice, gradonačelnica Ana – Marija Petin, predsjednik GV Radoje Medenica, voditeljica Turističke zajednice Orahivica Lana Jurkin i predsjednik ZŠU Grada Orahovice Igor Hozić.

– “Ovdje je uvijek lijepo doći. Netaknuta priroda, sjajni domaćini, a natjecatelji neopterećeni rezultatima. Čestitam mojim Orahovčanima na pobjedi, zaista su bili najbolji” – rekla je gradonačelnica Petin, koja je zajedno sa svojim suradnicima i uručila nagrade najboljim pojedincima i momčadima.

_ “Čestitam najboljima i moram pohvaliti suradnju sportsko ribolovnog kluba “Šaran” s turističkom zajednicom, a svakako bih vas pozvala, kako uskoro organiziramo natjecanje u kuhanju ribljeg paprikaša, orahovačku Fišijadu, da nam se pridružite u organizaciji kao i svake godine do sada”. – rekla je voditeljica Turističke zajednice Orahovica Lana Jurkin. (www.radioorahovica.com)

REZULTATI:

Sektor A

  1. Milan Vujatović (Šaran Orahovica) 3.845 kg, 2. Dalibor Jelenčić (Klen Čačinci) 2.750 kg., 3. Josip Antunović (Pastrva Voćin) 2.165 kg.

Sektor B

  1. Antun Patek (Šaran Orahovica) 9.090 kg., 2. Tihomir Hološi (Linjak Zdenci) 8.495 kr., 3. Edo Grgurić (Klen Čačinci) 5.960 kg.

Sektor C

  1. Damir Tankosić (Šaran Orahovica) 3.375 kg., 2. Andrija Živković (Linjak Zdenci) 3.165 kg., 3. Jaroslav Filko (Pastrva Voćin) 1.390 kg.

EKIPNO

  1. ŠRK ŠARAN ORAHOVICA (Vujatović, Patek, Tankosić) 3 negativna boda
  2. ŠRK LINJAK ZDENCI (Durmiši, Hološi, Živković) 9 negativnih bodova
  3. ŠRK KLEN ČAČINCI ( Dalibor Jelenčić, Edo Grgurić, Nikica Mačković) 10 negativnih bodova

Pobjednik staze: Antun Patek ŠRK Šaran Orahovica 9.090. kg.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-09-22-Ribici{/gallery}