Grad Orahovica nabavio pakete za likovni odgoj prvoškolcima

2019 08 30 Prvasici061

Gradska vlast na čelu s gradonačelnicom Anom – Marijom Petin, razveselila je nove polaznike prvih razreda orahovačke osnovne škole paketima za likovni odgoj. Riječ je o kompletima za koji sadržavaju grafitne olovke, drvene boje, flomastere, voštane boje, vodene boje, tempere, paletu, kistove, glinamol, plastelin, ugljen, crni tuš, škarice, ljepila i gumicu sve potrebno za nastavu likovnog odgoja u prvom razredu osnovne škole.

Okupljene prvašiće i roditelje je pozdravila gradonačelnica i zahvalila što su se svi okupili kako bi dobili ove likovne komplete:

– „Grad Orahovica osigurao je komplete za sve prvašiće osnovne škole I. B. Mažuranić u Orahovici i područne škole u N. Jošavi, a .osim paketa u suradnji sa županijom i Republikom Hrvatskom osigurali smo i sve udžbenike, bilježnice, radne bilježnice, omote, atlase, mape, likovne mape itd. kako bi se maksimalno smanjili troškovi roditeljima.“ – rekla je gradonačelnica.

Okupljenima se obratila i ravnateljica osnovne škole Maja Škraba koja je predstavila i tri učiteljice koje će biti razrednice djeci, Silvana Lešić i Zorica Bartolović u Orahovici, a u Novoj Jošavi Kristina Nerovčić.

Ove je godine u prvi razred upisano 41 učenik, 6 u N. Jošavi i 35u Orahovici, a pakete su podijelili gradonačelnica Petin, voditeljica ureda Turističke zajednice Lana Jurkin i viši stručni suradnik za društvene djelatnosti Milan Babac.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-08-30-Prvasici{/gallery}