Djevojčice prve, dječaci četvrti na turniru u Virovitici

preuzmi 1

Proteklog vikenda u Virovitici, u organizaciji Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije, odigran je turnir u minu rukometu za djevojčice i dječake. Turnir se održavao sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Na turniru, kojeg su pomogli Hrvatski rukometni savez, Virovitičko-podravska županija, Sportska zajednica županije, Turistička zajednica županije te Sportska zajednica i Turistička zajednica Grada Virovitice, nastupile su i dvije selekcije iz Orahovice, članice i članovi Ženskog rukometnog kluba i RK Orahovica. U konkurenciji djevojčica, ekipa ŽRK Orahovica pod stručnim vodstvom trenerice Andrijane Rukavina, osvojila je prvo mjesto. Pobijedile su Orahovčanke u sve četiri utakmice, osvojivši na koncu osam bodova, druga je bila prva ekipa Virovitice, treća Pitomača, dok su četvrto i peto mjesto zauzele druga i treća ekipa Virovitice. Od pojedinačnih nagrada, Lea Kolar s 40 golova primila je nagradu za najboljeg strijelaca, Andrijana Rukavina izabrana je za najbolju trenericu dok je u najbolju petorku turnira izabrana i Arijana Čočaj.

U konkurenciji dječaka, RK Orahovica osvojio je četvrto mjesto s dva boda. Pobijedila je prva momčad Slatine, drugi si bili mladi rukometaši prve momčadi Virovitice, Slatina dva osvojila je treće mjesto, dok je druga momčad Virovitice osvojila posljednje peto mjesto. Od pojedinačnih nagrada, Orahovčanin Karlo Glumac izabran je za najboljeg igrača turnira, dok je Matej Boljkovac izabran u najbolju petorku. Momčad Orahovice vodio je trener Marko Cingel. Najboljim pojedincima i momčadima uručene su medalje, pehari i priznanja. (www.radioorahovica.com)