Tenisači TK Orahovica ostvarili odličan rezultat u Žepču

2019 08 16 Tenis001

Tenisači Tenis kluba Orahovica su gostovali u Žepču na „Međunarodnom teniskom turniru „ŽEPČE OPEN 2019.“, koji se održao od 9. do 11. kolovoza 2019. te ostvarili odličan rezultat te povodom toga posjetili gradonačelnicu Orahovice Anu – Mariju Petin i donijeli joj poklone načelnika općine Žepče.

Naši tenisači pozvani su na turnir kako bi im tenisači iz Žepča uzvratili gostoprimstvo pošto su oni povodom 51. Orahovačkog proljeća gostovali na turniru u Orahovici te bili oduševljeni, kako gostoprimstvom naših tenisača, Gradske uprave i građana, tako i ljepotama grada i manifestacijom koja se održavala te se vratili u BiH puni lijepih dojmova i poklona.

Turnir se odigravao na dvije lokacije, na Centralnom terenu turnira Osova i teniski tereni „Motel Marić“ u dvije kategorije, ispod 50 godina i 50+.

Orahovčani su na turnir došli u sastavu Miroslav Radaković, Vedran Kordoš, Milan Cigler i Igor Hozić u kategoriji do 50 godina te Mario Matek i Josip Radočaj u 50+ kategoriji.

Radaković i Cigler su na turniru prošli do osmine finala u kategoriji do 50 g., a Radočaj je dogurao do finala turnira u kategoriji 50+ gdje je izgubio od veteranskog prvaka Bosne i Hercegovine Ismira Brkića.

U prvom setu Radočaj se dobro držao te izjednačio na 4:4 te čak imao i prednost kako bi na kraju ipak izgubio rezultatom 6:4, 6:3.

– „Igrači su došli iz cijele BiH, Hrvatske i Srbije, a sam turnir je bio jako dobro organiziran s mnoštvom natjecatelja. Žepče je prekrasno mjesto i jako smo lijepo bili primljeni“. – rekli su Radaković i Radočaj u razgovoru s gradonačelnicom kojoj su uručili poklone načelnika iz BiH.

Gradonačelnica Petin je pohvalila rezultate tenisača i zahvalila se na poklonima te obećala kako će se poraditi na suradnji sa Općinom Žepče koju su naši tenisači započeli kroz sportske aktivnosti.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-08-16-Tenis{/gallery}