Papuk osvojio 10. Memorijal “Ljubomir Kalem-Ljubo”

2019 08 03 TurnirKalem029

Deseti memorijalni nogometni turnir “Ljubomir Kalem-Ljubo”, koji se u Orahovici, na stadionu Papuka igrao tijekom vikenda, pripao je nogometašima Orahovačkog Papuka, koji su u finalu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedili NAŠK iz Našica.

U polufinalnom susretu, u subotu, Papuk je s uvjerljivih 5 : 0 pobijedio Papuk iz Velike, a pogotke su postigli Marin Čavić,Florijan Rupčić,Borna Mimić,Miroslav Rukavina i Marin Vukomanović. U drugom polufinalu momčad našičkog NAŠK-a istim je rezultatom nadvisila Zrinski iz Nove Bukovice. Utakmica za treće mjesto i finalna utakmica odigrane su u nedjelju, a treće mjesto osvojila je ekipa Zrinskog, koja je rezultatom 4 : 2 pobijedila Papuk iz Velike.

U finalnom susretu Papuk je dva puta bio u zaostatku protiv Naška, ali se vraćao pogocima Čavića, te Mimića koji je u posljednjim trenutcima susreta poravnao udarcem s bijele točke za konačnih Papuk -NAŠK 2 : 2. Više sreće u izvođenju jedanaesteraca imao je Papuk, koji je na koncu slavio s 4 : 2 i tako osvojio jubilarni 10. memorijal “Ljubomir Kalem-Ljubo”. (www.radioorahovica.com)

{gallery}SlikeGodina2019/2019-08-03-TurnirKalem{/gallery}