Održana Izborna skupština Škole nogometa Orahovica

2019 07 01 SkolaNogometa001

Darijo Krmpotić vodit će i u naredne četiri godine orahovačku Školu nogometa, koja od jučer nosi naziv Škola nogometa Orahovica, jednoglasno su tako odlučili članovi Skupštine ove Udruge, koji su se jučer sastali na redovnoj izbornoj Skupštini.

Uz Krmpotića još su birani Tonino Rađenović za dopredsjednika te Tanja Maričić za tajnicu. Upravni odbor čine, uz predsjednika, dopredsjednika i tajnika još, Dražen Kadežabek, Slađana Grgurinović, Slavica Potalec, Sandra Miloloža, Vlatko Držaić, Krešo Lazić, dok su u Nadzorni odbor birani Damir Jurjević za predsjednika, te Goran Smiljanić I Dino Grdić kao članovi. Skupštini su jučer osim članova nazočili i gosti, gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić i predsjednik NK Papuk Dalibor Fofonjka.

– „I dalje će mi vodilja u radu biti djeca i samo djeca. Za njih živim i radim sve ovo, kao i za njihove roditelje. Ovo je stresan i težak posao, i nije mi lako, ali u nešto malo izmijenjenom sastavu Upravnog odbora, krećemo dalje. U narednih deset dana sve ćemo znati, imamo puno posla. Nisam od neke velike priče, više volim zasukati rukave i krenuti na posao, jer ne trpim površnost, insinuacije, podmetanja i laži. Škola nogometa Orahovica bit će i ostati Udruga poštenja i velikih vrijednosti“. – rekao je nakon reizbora Krmpotić.

Jedan od zaključaka Skupštine jest i Odluka o izradi i na koncu potpisivanju Ugovora između ŠN Orahovica i NK Papuk, koji će regulirati odnose između ove dvije sportske Udruge, koji su u proteklih godinu dana bili narušeni. (www.radioorahovica.hr)

{gallery}SlikeGodina2019/2019-07-02-SkolaNogometa{/gallery}