Nagrađeni najbolji orahovački osmaši

2019 07 02 OsnovnaSkola034

Danas je u orahovačkoj Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić, održana svečanost podjele nagrada učenicima osmih razreda, koji su svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja završili s odličnim uspjehom. Prije same podjele nagrada, učenici su održali kratku predstavu, te se zahvalili svim učiteljima i prisjetili se dogodovština za vrijeme trajanja svog školovanja.

Ravnateljica Osnovne škole Maja Škraba obratila im se prigodnim riječima, pohvalivši sve njihove uspjehe te je izrazila želju da će svi oni prvenstveno postati dobri i odgovorni ljudi.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin pozdravila je sve okupljene osmaše i poželjela im sve najbolje u budućem životu. Petin je naglasila kako je Grad partner Osnovnoj i Srednjoj školi te da će tako biti i u buduće. Dodala je Petin kako će aktualna gradska vlast ućiniti sve da im osiguraju što bolje uvjete za školovanje , u nadi da će se jednog dana, a nakon završenog školovaja svi oni vratiti u svoj grad, te započeti novi život i zasnovati obitelj.

Na koncu današnje svečanosti, nagrade učenicima koji su sve razrede završili sa odličnim uspjehom uručili su ravnateljica Maja Škraba te gradonačelnica Grada Orahovice Ana – Marija Petin, a nagrade su primili: Anastazija Čičković, Karlo Maričić, Laura Kojić, Ozana Grosel, Marino Vučinić, Nives Gvozdenović , Andrej Pavić, Antonio Meljančić, Bojana Stojnović, Casper Unferderber .

Doris Babac primila je nagradu kao najbolja učenica škole, dok su Tea Boltadžija i Stella Šincek primili nagrade za poseban doprinos u kulturnom i javnom životu škole. (www.radioorahovica.com)

{gallery}SlikeGodina2019/2019-07-02-OsnovnaSkola{/gallery}