Na orahovačkom jezeru održan Beer fest uz motore te odlične nastupe Hladnog piva i Elementala

2019 07 12 BeerFest1dan122

Na orahovačkom jezeru održan je dvodnevni Beer festival u organizaciji Turističke zajednice i Grada Orahovice, a na kojem je pokrovitelj bilo Ožujsko.

U sklopu festivala, osim što se moglo popiti pivo i pojesti grah, pljeskavice, čevape i pivske kobasice, moglo se vidjeti defile motorista i poslušati odlične glazbe.

Prvi dan festivala na izletištu Jezero okupili su se brojni bikeri koji su u večernjim satima prodefilirali kroz grad s gradonačelnicom Anom – Marijom Petin na jednom od motora na početku kolone nakon čega su se bikeri ponovno okupili na jezeru i uz mnogobrojne posjetitelje pogledali nastup odličnog Rock benda The Pulse Original iz Zaprešića sa raznovrsnim repertoarom stranih i domaćih majstora rock and roll-a te podosta maštovitih prerada, razgalili osjetila okupljenih te natjerali da pjevaju i  plešu i zabave se uz jako dobar rock and roll.

Nakon njihovog koncerta za veliki broj pivoljubaca na stage je izašla ekipa Hladnog piva, najboljeg Hrvatskog punk rock banda koji su svojim nastupom predvođeni pjevačem Milom Kekinom razvalili svojim pjesmama kritičnog stava prema vladajućem ustroju društva ismijavanjem uvriježene norme ljudskog ponašanja. Koncert su započeli novijim skladbama, a završili izvedbama sa svojih prvih albuma pa čak i na kraju po željama publike. Sve u svemu odličan dernek.

Drugog dana festivala uz točenje i kušanje piva, na početku večeri nastupio je Company band koji je domaćim i stranim hitovima zagrijao atmosferu nakon čega je pred okupljenu publiku izašli članovi rap banda Elemental.

Remi i Shot, Erol, Konrad, Davor, bubnjar Ivan i prateći vokal Vida su u njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji izveli mnoštvo hitova kroz njihov prepoznatljiv nastup različitih stilova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Britki tekstovi ovog benda i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala zabavljali su okupljene pivoljupce dugo u noć.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-07-13-BeerFest2019{/gallery}