Završen međunarodni tenis turnir povodom 51. Orahovačkog proljeća

2019 06 02 Tenis001

Teniski tereni u Orahovici, tri finalna dana ovogodišnjeg „Orahovačkog proljeća“, bili su ispunjeni tenisačima  koji su u organizaciji TK Orahovica i ZŠU Grada Orahovice, sudjelovali u Međunarodnom turniru. Tenisači su doputovali iz Bosansko-hercegovačkog grada Žepče kao i klubovi iz Feričanaca, Slatine, Đurđenovca i domaći TK Orahovica, a turnir su posjetili i gradonačelnica Ana – Marija Petin, predsjednik Gradskog vijeća Radoje Medenica i voditeljica ureda Turističke zajednice Lana Jurkin.

Domaćini su se pokazali kao pravi domaćini i organizatori turnira, a gradonačelnica Petin je pozdravila sve goste i zaželjela im dobrodošlicu u Orahovicu te otvorila Turnir serviravši prvu loptu.

Nakon dva dana u kojima su održani turniri za veterane i seniore, u nedjelju su igrani finalni mečevi.

U finalnom meču seniora Slaven Mađarić s 2:0 dobio je Igora Androša i osvojio naslov prvaka u svojoj kategoriji, dok je u kategoriji veterana Josip Radočaj s 2:1 pobijedio Ivicu Kovačevića.

Predsjednik TK Orahovica miroslav Radaković zahvalio se svima na sudjelovanju i zahvalio Gradu Orahovici, Turističkoj zajednici i Zajednici sportskih udruga grada Orahovice na pokroviteljstvu i pomoći u organizaciji.

Medalje i pehare najboljima uručila je pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Marija Šafer koja se zahvalila organizatorima na sudjelovanju na manifestaciji 51. Orahovačko proljeće.

{gallery}SlikeGodina2019/OrahovackoProljece2019/2019-06-02-Tenis{/gallery}