Sastanak sa ženama sudionicama projekta „Zaželi“

2019 06 17 Zazeli001

U ponedjeljak, 17. lipnja 2019. u prostorijama Male gradske vijećnice održan je prvi sastanak sa ženama sudionicama u okviru projekta „Pomoć u kući starima i nemoćnima s područja grada Orahovice“, UP:02.1.1.05.0256 u sklopu Poziva „Zaželi“ – program zapošljavanja žena.

Sastanku su nazočile gradonačelnica, gđa. Ana Marija Petin, viša stručna suradnica za opće poslove Slađana Živković, voditeljica projekta Marijana Pezić i koordinator projekta Adnan Osmani.

Nazočnima se obratila i gradonačelnica, gđa. Petin koja je pozdravila sve prisutne i rekla kako ovakve sastanke treba održavati što češće jer samo zajedničkom suradnjom možemo riješiti  probleme i poboljšati uslugu čime pridonosimo većem zadovoljstvu krajnjih korisnika .  

Svrha ovog sastanka je bila predstaviti i upoznati  žene sudionice sa programima osposobljavanja koji im stoje na raspolaganju.

Žene će polaziti program osposobljavanja za poslove gerontodomaćice čijim završetkom stječu uvjerenje o osposobljavanju koje je verificirano od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i kao takvo se upisuje u radnu knjižicu. Predviđeni početak edukacije je  u srpnju, a nakon uspješno završetke edukacije žene će početi sa radom sa 153 krajnja korisnika s područja grada Orahovice. (M.P.)

{gallery}SlikeGodina2019/2019-06-16-Zazeli{/gallery}