Odigrano odlično finale Županijskog kupa na terenu u Orahovici

2019 06 12 Nogomet143

Na nogometnom igralištu Papuk u Orahovici 12. lipnja 2019. odigrana je uzvratna utakmica finala Županijskog nogometnog kupa između NK Papuk i NK Suhopolje pred 500-tinjak gledatelja.

Nakon susreta u Suhopolju, gdje je rezultat bio izjednačen, očekivala se napeta utakmica u uzvratu , ali momčad Papuka riješila utakmicu već u prvih dvadesetak minuta i ubacila u mrežu vratara Dumenčića četiri pogotka. Miroslav Rukavina i Benjamin Radinković s jednim te Marin Čavić s dva gola dali su Papuku vodstvo u tim prvim minutama natjecanja.

Sve do posljednjih nekoliko minuta utakmice nije bilo pogodaka, kada je na igralište izašao Zvonimir Juhas i poentirao za konačnih 5:0.

Ovo je Papuku drugi osvojeni Županijski kup nakon 14 godina.

Odličan posao na današnjoj utakmici odradila je i sudačka četvorka u sastavu: Dragan Trupina, Goran Loparac, Mario Lončar i Saša Ličinić, dok je delegat bio Kristijan Strusa.

Prijelazni pehar i pehar koji ostaje u trajnom vlasništvu, domaćoj momčadi uručio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. Medalje sucima podijelila je gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, a medalje nogometašima obje momčadi uručili su tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac i član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza te član komisije za fair play Hrvatskog nogometnog saveza Tihomir Majstorović.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-06-12-Nogomet{/gallery}