3. Turnir u malom nogometu Caffe barova i restorana bit će održan 5. srpnja 2019. (petak)

TK 2019 Banner003

Zbog tehničkih razloga 3. Turnir u malom nogometu Caffe barova i restorana bit će održan 5. srpnja 2019. (petak) godine od 18,00 sati, na igralištu s umjetnom travom.

Pravila ostaju ista prema kojime će igrati pet igrača i golman, svaka momčad može imati samo dva registrirana nogometaša te da svaka momčad Caffe bara mora imati jednu igračicu ili dijete do 13 godina starosti. Igrat će svatko sa svakim 2 puta po 8 minuta i svi igrači moraju imati tenisice. U pauzama utakmica bit će priređene nagradne igre, a Grad Orahovica i Turistička zajednica, osigurat će nagrade za najbolje ekipe.

Ove godine turnir će biti humanitarnog karaktera i sav dobrovoljni prilog skupljati će se za šestogodišnjeg Marka Bogdanića koji boluje od „west“ sindroma i spastične cerebralne paralize. Prikupljanjem dovoljne svote novca dječaku će se omogućiti odlazak na liječenje koje će pridonijeti njegovom općem zdravstvenom stanju, a njegovim roditeljima olakšati obavljanje svakodnevnih obveza.

Pozivaju se sve udruge iz Orahovice da se uključe u humanitarnu akciju pa tako i tvrtke koje će moći donirati novac na broj računa koji ćemo objaviti u međuvremenu.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-06-13-TK2019{/gallery}