Na izletištu Jezero obilježen praznik rada

2019 05 01 1Svibnja005

Brojni posjetitelji su na orahovačkom izletištu Jezero obilježili Međunarodni praznik rada 1. svibnja, koji im  čestitala  orahovačka gradonačelnica, Ana-Marija Petin koja je, s pročelnicom Jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice i voditeljicom Ureda Turističke zajednice grada Orahovice uz pomoć kuhara restorana Jezero, podijelila brojnim posjetiteljima pun veliki kotao graha.

Na prepunom parkiralištu automobili različitih registarskih oznaka iz cijele Slavonije i šire, svjedočili su kako je orahovačko jezero jedno od omiljenih turističkih lokacija za odmor i opuštanje obitelji i prijatelja uz roštilj i kotliće. 

-„Obilježavanje praznika rada na orahovačkom jezeru, tradicionalno je i raduje me kada se naši sugrađani odazovu ovom okupljanju, čime iskazuju želju da se sretnemo na jednom mjestu, razgovaramo i razmijenimo informacije i mišljenja. Danas je ovdje i veliki broj posjetitelja iz drugih sredina, koji uživaju u ljepotama koje im nudi izletište „Jezero“, što je dobar uvod u predstojeću ljetnu turističku sezonu“- zaključila je gradonačelnica Petin.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-05-15-1Svibnja{/gallery}