Bilom noći navijača Hajduka iz cijele Hrvatske otvoreno 51. Orahovačko proljeće

2019 05 24 BilaNoc021

Navijači Hajduka u Orahovici, koji su se okupili u Udruzi Društvo prijatelja Hajduka, ove godine ponovo su organizirali u petak 24. svibnja 2019., ovog puta u sklopu 51. Orahovačkog proljeća, organizirali „Bilu noć” u hotelu Dukat. Prva manifestacija ovogodišnjeg Orahovačkog proljeća i peta po redu, zabava je okupila brojne navijače Hajduka, a i ove godine humanitarnog je karaktera.

Do sada je ovo najposjećenija „Bila noć“ do sada, a gosti  su se okupili iz svih krajeva Hrvatske, pa su tako došli navijači iz Stobreča, Sinja, Slatine, Čačinaca, Zdenaca, Feričanaca, Đakova, Donjeg Miholjca, Našica, Koške itd.

– „Hvala svima koji su došli uveličati ovu proslavu i dobrodošli u Orahovicu, dobrodošli na početak 51. Orahovačkog proljeća. Dobili smo čast da otvorimo manifestaciju s ovom našom humanitarnom zabavom, a sav prikupljeni fond ići će za jednu mladu sportašicu koja odlazi na svjetsko prvenstvo i za Orahovački Dom zdravlja kupiti ćemo jedan televizor koji će gledati klinci dok čekaju na pregled. Zahvaljujem se u ime udruge i svih mojih kolega svim pokroviteljima koji su uveličali danas ovu „Bilu noć“ jer bez njih to ne bi bilo moguće organizirati i ostvariti, a hvala i Hotelu Dukat koji je i opet odličan domaćin.“ – rekao je predsjednik udruge navijača Tonino Rađenović te pozvao gradonačelnicu grada Orahovice, koja je uveličala ovu zabavu sa svojim suradnicima, da se obrati nazočnima i da otvori, kako ovo zabavu tako i 51. Orahovačko proljeće.

– „Drago mi je da mogu pozdraviti prvenstveno moje Orahovčane, ali i vas goste iz cijele Hrvatske koji ste došli uveličati ovu zabavu i pokazati koliko volite svoj klub te vam želim dobrodošlicu i da se lijepo zabavite večeras.  Zahvaljujem se Društvu prijatelja Hajduka Orahovice što su ovaj puta „Bilu noć“ organizirali u sklopu ovogodišnjeg Orahovačkog proljeća uz mnoštvo drugih kulturnih, zabavnih i sportskih događanja koja se održavaju kroz više od tjedan dana i kulminira u nedjelju velikom cvjetnom povorkom kroz središte grada.“ – rekla je gradonačelnice te otvorila 51. Orahovačko proljeće.

Predsjednik Tonino poklonio je gradonačelnici Petin jedan šal nogometnog kluba Hajduk iz Splita, a također ekipa iz Stobreća zahvalila se gradonačelnici poklonom, a Društvu prijatelja Hajduka Orahovica su poklonili nogometnu loptu s potpisima svih nogometaša Hajduka i dres igrača Hajduka Mije Caktaša.

Ovogodišnja „Bila noć“ potrajala je do dugo u noć gdje je dobru zabavu osigurala pjevačka skupina KUD-a Crkvari te u nastavku sjajni zadarski pjevač Zoran Jelenković i grupa Treća smjena, a organizirana je ultra zanimljiva tombola i još mnoštvo iznenađenja.

{gallery}SlikeGodina2019/OrahovackoProljece2019/2019-05-24-BilaNoc{/gallery}