Ženska nogometna ekipa izborila nastup na državnom natjecanju, Grad Orahovica poklonio trenirke

2019 04 15 ZenskiFutsal009

Ženska nogometna ekipa Srednje škole Stjepan Ivšić Orahovica odigrala je odličan turnir u Gradini te izborila nastup na državnom natjecanju u futsalu koje će biti održano ove godine u Poreču, trener ekipe je profesor Goran Hribar.

Tim povodom Grad Orahovica donirao je za sve djevojke u ekipi nove trenirke:

– „Odlučili smo pomoći našim djevojkama na ovaj način kako bi prezentirale naš grad na jednom ovakvom natjecanju jednako kao i ekipe iz većih gradova.

Sve djevojke su jednako obučene s oznakama našeg grada, a osim gornjih i donjih djelova trenirki kupili smo im i sportske čarape odnosno štucne i kostobrane, a ovom gestom želimo pokazati da Grad Orahovice brine o mladima i brine o sportu.

Ovim putem čestitam djevojkama na postignutom rezultatu kojim su se kvalificirale na državno natjecanje i želim im svu sreću kako bi postigle što bolji rezultat u Poreču.“ – rekla je gradonačelnica.

Trenirke su djevojkama predale gradonačelnica Petin, voditeljica Ureda Turističke zajednice Lana Jurkin, a skupa s djevojkama predstavnice Grada su primili i profesori Vesna i Goran Hribar.

{gallery}SlikeGodina2019/2019-04-15-ZenskiFutsal{/gallery}